Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011


Απολαύστε το Καλοκαίρι στο Πήλιο
κάνοντας διακοπές στον Ξενώνα ‘ΑΜΑΝΙΤΑ’


Αγαπητοί φίλοι,

Οι διακοπές του Καλοκαιριού δεν είναι πολυτέλεια. Η επιστροφή στην απλότητα της φύσης είναι ανάγκη σώματος και πνεύματος για να αντέξει τον επόμενο δύσκολο χειμώνα. Σας προτείνουμε να τις απολαύσετε σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας, το Ανατολικό Πήλιο.

Στον Ξενώνα ΑΜΑΝΙΤΑ στην Τσαγκαράδα, φροντίζουμε ώστε να σας προσφέρουμε μια πραγματική εμπειρία Πηλίου στις διακοπές σας, με τα καλούδια του παραδοσιακού πρωινού μας, με τις δραστηριότητες που οργανώνουμε ή απλά με ένα τσιπουράκι και πηλιορείτικο μεζέ στην αυλή μας.

Ο Ξενώνας ‘ΑΜΑΝΙΤΑ’ στην Τσαγκαράδα σας προσκαλεί αυτό το Καλοκαίρι για να απολαύσετε μια πραγματική Εμπειρία Πηλίου, είτε συμμετέχοντας σε μια από τις δραστηριότητες που προτείνει, είτε οργανώνοντας τις δικές σας εναλλακτικές διακοπές.

Ακόμη για το φετινό Καλοκαίρι προσφέρουμε ειδικά πακέτα τιμών για διαμονή μεγαλύτερη των 4 διανυκτερεύσεων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε.


Ο Ξενώνας ‘ΑΜΑΝΙΤΑ’ αποτελεί ιδανική βάση για καλοκαιρινές διακοπές, καθώς βρίσκεται μεταξύ βουνού και θάλασσας. Ατενίζοντας το βαθύ μπλε του Αιγαίου και τις Β. Σποράδες και σε απόσταση 5 – 15 λεπτά από τις καλύτερες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου (Μυλοπόταμος, Φακίστρα, Νταμούχαρη, Παπά Νερό, Πλάκα, Λημνιώνας), σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε τις χαρές της θάλασσας με την απογευματινή δροσιά του βουνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: