Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Τα προϊόντα ΑΜΑΝΙΤΑ στο ‘the meet market’ !

Ο ξενώνας ΑΜΑΝΙΤΑ συμμετέχει στο the meet market’ , που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Απριλίου (15:00 – 00:00) και την Κυριακή 8 Απριλίου (13:00 – 23:00), στο ‘Τεχνόπολις’ στο Γκάζι, παρουσιάζοντας τα χειροποίητα προϊόντα πολύ μικρής παραγωγής ‘απ’ τα χέρια μας’.

Είναι μια ευκαιρία να ξαναβρεθούμε πριν το Πάσχα, για να σας παρουσιάσουμε τις γνωστές σας από το πρωινό μας μαρμελάδες, μια σειρά από 4 διαφορετικά ξύδια, τις μουστάρδες μας, λικέρ, το πρώτο πηλιορείτικο superfood, αλλά και 2 νέα προϊόντα σε ‘παγκόσμια’ πρώτη!ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ‘απ’ τα χέρια μας’ έχουν ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ καθώς:
 1.    Είναι φτιαγμένα με καλή διάθεση. Όλα τα παρασκευάσματά μας φτιάχνονται στην κουζίνα μας με απλά οικιακά σκεύη και εξοπλισμό και με υλικά, από την αφθονία των περιβολιών και του δάσους του Ανατολικού Πηλίου. 

2.    Είναι φτιαγμένα σε πολύ μικρές ποσότητες, χωρίς τυποποίηση. Επεξεργαζόμαστε τις μικρές ποσότητες,  που μπορούμε να μαζέψουμε ανάλογα με την παραγωγή του βουνού και τη δική μας διάθεση. Κάθε παραγωγή είναι μοναδική, με τη δική της ξεχωριστή γευστική ταυτότητα, τηρώντας πάντοτε τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και αποστείρωσης . 

3.    Είναι παραδοσιακά. Όπου παράδοση σημαίνει δημιουργία, τις περισσότερες φορές ‘εκ του μηδενός’. Ένας συνδυασμός δηλαδή παιδικών αναμνήσεων, οικογενειακών συνταγών, αναζητήσεων στην περιοχή και το internet και εμπνεύσεων της στιγμής.


Περισσότερα για τα προϊόντα ΑΜΑΝΙΤΑ ‘απ’ τα χέρια μας’ θα βρείτε στο: http://amanitaproducts.blogspot.com/http://amanitaproducts.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: